Pages

Thursday, November 5, 2009

believe or not?!?


i talk with a friend of mine this evening... talk about life! then he tries to predict bout me and my future

and he said:

Family, Society, country and civilization are better off b'coz of my tireless efforts and meticulous attention to detail. I am the pillar of society. A staunch patriot. My rewards are accomplishment, duty , love and appreciation.

My thoughts and pleasure are the creation of firm foundations upon which family and society as a whole can prosper.

My destiny as leadership. I come t his position through my own actions. Not by aggresive or dominant behavior, but by relying on my own inner strength, self reliance, and detremination. My originality and my initiative can put me in a place of authority or leadership during my lifetime.

hahaha for addition, he also said that i 'll get marry on June 2013!! Omigosh 

hehehe thank for u'r prediction!!! should i believe ??i just can't stop my laughing!

Monday, November 2, 2009

'sakit' kah dia???


lama gak coret2 di rumahku ini...

huehehehe mo share cerita aja ko...

Jadi ceritanya di kantor gw neyh ada OB baru, sebut saja dia Jaka (mohon maaf yg punya nama Jaka, sy pinjam sebentar yak mang?)! nah si Jaka ini dimata gw n beberapa temen gw emang aneh bin nyeleneh. Cara berpakaiannya aneh, tampangnya aneh, baunya juga aneh, cara bersih2nya aneh, suka menggambar aneh dan yg paling parah suka browsing yang aneh2!!! dari sekian banyak keanehan dari si Jaka ada 1 hal yang bikin gw gak nyaman banget n kadang bikin gw merinding!!!

Malem itu gw siaran malem, seperti biasa sendirian aja ! keasikan di dalem call box* bikin gw males keluar dari call box dan ketika gw keluar dari call box, gw liat si Jaka lagi asyik maen komputer n cekikikan sendirian! gw penasaran, diem2 gw mendekat .... then... auuuuwwwwww gw kaget ngeliat apa yang ada di layar komputer! dia lg browsing gambar2 mayat!dan dia ketawa2 !!!! waras gak siy??? tiba2 gw merinding and ketakutan trus jadi ngebayangin kalo tiba2 dia memukul kepala gw dari belakang trus udah gitu gw dimutilasi hwaaaaaaaaaaa..... ngeriiiiiiiiiiii amat! Tapi serius gw jadi ketakutan bgt malem itu!

Then... malem ini, dia masih saja browsing gambar mayat sambil tertawa bahagia! Omigod... 'sakit' kah dia???